''Design a Muqarnas Yourself'' a Workshop by Henk Hietbrink -H. Hielbrink ile Mukarnas Atölyesi

"Design a Muqarnas Yourself" a workshop by Henk Hietbrink will be held in our Institute / Enstitümüzde Henk Hielbrink tarafından "Mukarnas Tasarlama" atölyesi düzenlenecek.

Our guest from Netherlands, Henk Hielbrink, history of mathematics teacher, will organize a design workshop on "Muqarnas" which is one of the significant elements of Islamic science and art history, at our institute on April 28.

Hollanda'dan konuğumuz matematik tarihi öğretmeni Henk Hielbrink, 28 Nisan'da, enstitümüzde, İslam bilim ve sanat tarihinin önemli unsurlarından biri olan "Mukarnas" üzerine tasarım atölyesi düzenleyecek.

Etkinlik Türü : Atölye
Konum : Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Enstitüsü